334841nhiztuqewg.jpg1053425fxui1hhn14.jpg

Häämatka on viimepäivinä pyörinyt aika paljonkin mielessä ja oikeastaan sen varaaminen alkaa ehkä ollakin ihan ajankohtaista. Tässä vaiheessa nyt kuitenkin olisi ensin päätettävä, että lähdetäänkö matkaan heti häiden jälkeen kesäkuussa, myöhemmin syksyllä vai ei ollenkaan.

Äitinä mielessä myös pyörii ajatus siitä, kuinka pahalta tuntuu olla erossa lapsesta. Jos lapsen ottaa mukaan, niin silloin sitä ei kyllä mielestäni voi sanoa häämatkaksi. Tehtäisiinkö häiden jälkeen joku yhteinen lomamatka lapsen kanssa? Sovittaisiko häämatka vasta vaikka viiden vuoden päähän, jolloin lapsikin olisi isompi ja voisi olla varmempi, että hoidossa mummulassa viihdytään ihan hyvin.

Tällä hetkellä jos häämatkakohteista päätettäisiin, niin yhtenä vaihtoehtona olisi yhdistelmäreissu, jossa ensin oltaisiin New Yorkissa 2 päivää ja sieltä jatkettaisiin Karibialle loppuviikoksi. Itse olen Nykissä jo käynyt, mutta mieskin on ilmaissut halunsa nähdä kyseisen paikan. Karibialle siksi, että siellä saa aurinkoa ja hemmottelua all inclusive paketilla. Mielestäni häämatka saa maksaa enemmän kuin 'tavallinen' lomareissu ja haluaisin sen olevan ainutlaatuinen kokemus. Millään suunnattoman suurella budjetilla ei matkalle olla lähdössä, mutta luulen ja toivon, että tuollaisenkin loman saisi järjestettyä.

Millaisia suunnitelmia muilla on häämatkasta? Vai onko kertoa aiheesta omia kokemuksia?