45858itkef51mr1.gif
Toissapäivänä olimme tutustumassa aivan uudessa paikassa, jossa ei ole vielä yksiäkään häitä juhlittu ja ihastuin paikkaan todella :) Paikka oli remontoitu ja sisustettu juuri sellaiseksi tunnelmalliseksi ja lämpöiseksi, jota olen koko ajan etsinytkin. Tarjous saadan sieltä tämän kuun loppuun mennessä, mutta luulen, että otamme tuon paikan joka tapauksessa. Nyt helpottaa jo todella paljon, kun tämän suurin ongelma näyttää ratkenneen.

Häämekko asia on edennyt sen verran, että olen valkannut sopivia vaihtoehtoja netistä ja tulostanut itselle mittausohjeet valmiiksi. Kunhan saan valittua ne kaksi parasta, niin voin laittaa tilaukset menemään.

Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä ostoksille katselemaan sopivia askartelu ja koristelu tarvikkeita. Joulukorttien mukana aiomme laittaa ns. save the date ilmoituksen, jotta vieraat saavat jo hyvissä ajoin tiedon tulevasta tärkeästä päivästä.

Kavereille aiomme näillä näkymin järjestää oman illanvieton ja juhlimme heidän kanssaan häitämme etukäteen. Ajattelimme, että pitäisimme polttarit päivän aikana tyttö- ja poikaporukoilla ja sitten illalla kokoontuisimme kaikki yhteen, koska meillä on paljon yhteisiä kavereita eikä kumpikaan meistä ole innostunut rellestämään baareissa.

Pikku hiljaa pikku hiljaa...