229242i9aehfvxzb.gif

Ensi viikolle on sovittu kolme esittelyä juhlapaikkoihin, joista mikään ei kuitenkaan ole se paikka, joka tällä hetkellä tuntuu parhaimmalta. Uskon ja toivon, että joku noista ensi viikolla nähtävistä paikoista voisi yllättää hyvinkin positiivisesti ja saattaisi jopa tulla valituksi. Sinne ykköspaikkaan pääsemme tutustumaan kuitenkin vasta maaliskuunlopulla ja ehkä on hyväkin, että menemme sinne viimeiseksi.

Ykköspaikkamme näyttää kuvissa ihanalta, mutta sinne pitäisi sitten tilata erikseen cateringpalvelu hoitamaan ruokailu, joka taas nostattaa laskua. Budjettiystävällisempää voisi olla sellaisen paikan valitseminen, jossa on cateringpalvelu samassa, koska näissä paikoissa tilavuokra on paljon halvempi, jos sitä on edes ollenkaan. Tarkoitan esimerkiksi ravintoloita. Kaikki ravintolat ei kuitenkaan sovi hääjuhlille, mutta tähän taas vaikuttaa se mitä hääpari itse haluaa.

Aiomme pyytää tarjouksen ainakin viidestä paikasta ja sitten vertailla hinta/laatu suhdetta. Kaikki nämä paikat ovat kaupungin keskusta-alueella, mutta vertailun vuoksi olemme myös harkinneet tarjousten kysymistä maalaiskunnan puolelta. Ne juhlapaikat ovat taas ihan toisenlaisia ja meille oikeestaan se viimeinen vaihtoehto. Saa nähdä kuinka juhlapaikan metsästyksessä käy...