7299rhgxhn5ifg.gif


Kahdesta juhlapaikasta on tullut nyt tarjoukset ja aivan niin kuin arvelinkin, niin Juhlapaikka 1 menee meidän budjetista ylitse. Tässä vaiheessa tuo ei kyllä haittaa yhtään vaikka kiva paikka se silti olikin. Ei siis harmita. Juhlapaikka 2:en tarjous tuntui jotenkin ihmeelliseltä. Ei liian kallis, mutta summaan lisätään tarjoiluhenkilökunnan maksua 15 tuntia ja ehkä se tilavuokra vielä kaiken päälle jotenkin yllätti. Kaikkihan tässä hommassa yllättää kun ei aikaisemmin ole tällaisia asioita miettinyt.

Yhteen juhlapaikkaan valitsemme vielä ruokia, kun niitäkin on niin paljon mistä valita ja yhdestä paikasta odotamme edelleen tarjousta. Yksi kokonaan uusi paikka on myös tiedossa ja sinne pitäisi sopia esittely ajankohtaa tässä lähiaikoina.

Ollaan myös rohkeasti esitelty erilaisia ajatuksia toisillemme miehen kanssa koko hääjuhlasta. Asiat, joita tähän mennessä ollaan suunniteltu, ei tarvitse vielä olla pitäviä, vaan uusille ideoille ollaan avoimia. Mahdollisuuksia on niin paljon ja haluamme tehdä häistämme meidän näköiset ja juhlistaa tavalla, joka meistä tuntuu hyvältä ja luontevalta. Yhtenä vaihtoehtona onkin pitää juhlat paljon pienemmälle porukalle, kuin mitä alunperin suunniteltiin ja sen jälkeen lähteä kahdestaan unelmien häämatkalle. Käytettäisiin siis budjetista isompi osa itseemme, kuin suuren vierasjoukon kestitsemiseen. Mielestäni hyvin mahdollinen vaihtoehto.