Kiitos paljon kaikille terkkujen ja kommenttien jättäjille! Vastaan tässä Marian jättämään kommenttiin, koska luulen, että tämä voisi kiinnostaa muitakin.

 

Maria kirjoitti 12.02.2009 - 15:48

Aah, miten kauniita mekkoja olet löytänytkään! :-)
Kun tilasit häämekot kyseisistä paikoista, niin tuliko alushameet mukana? Entä kauan kesti tilauksen tulo? Oliko mitään postimaksuja? Taidan itsekkin tilata samasta paikasta... :-)

Onnea suuresti teille!

 

Jokaisella selaamallani sivulla on ollut esillä myös alushameita (petticoat), joita voi tilata ja hintaa näillä oli Kanaccan sivuilla 25$.  Itse en tilannut alushametta, koska haluan ensin varmistaa minkä mekon päätän laittaa ja sen mukaan katsoa millaisen alushameen tarvitsen. Yksi mahdollisuus on myös, että tulen ompelemaan alushameen itse, koska taitoja kerran on :)

Kanaccalta sanottiin, että mekoissa kestää noin 50 päivää, johon syynä tammikuussa ollut Kiinalainen uusi vuosi. 1luckybride ilmoitti kestoksi 15-20 päivää ja sieltä tilasin mekkoni viime maanantaina. Mekkojen pitäisi saapua siis maaliskuun puolivälin paikkeilla. Laitan tänne sitten juttua kunhan saan ne käsiini.

Postimaksuja ei tule kummastakaan paikasta, vaan ne 'kuuluvat hintaan'. Sen sijaan mekko voi jäädä Suomen päässä tulliin ja siitä tulee maksua noin 60-80€. Olen kuitenkin kuullut tapauksista, joissa mekko on tullut kotiin asti ilman tulleja. Sivuilla ilmoitetun hinnan päälle kannattaa siis lisätä 80€, niin saa lopullisen hinnan, joka tulee kuitenkin olemaan 'halpa'.

Omista tilaamistani 3 mekosta tulee 2 myyntiin varmaankin huhtikuun aikana kunhan saan päätettyä minkä niistä valitsen itselleni. Kiinnostuneet voi ilmoitella ja voin sitten kertoa niistä lisää... kuvia ja koot yms.