Ella kirjoitti 21.03.2009 - 10:29
Kertoisitko kokemuksesi mekkojen tilaamisesta? Olitko tyytyväinen laatuun, olivatko mekot samanlaisia kuin kuvissa, onnistuiko tilaaminen helposti...? Itsekin mietin tilaavani, mutta hiukan jännittää...


Mielestäni mekkojen tilaaminen oli suhteellisen helppoa. Englantia täytyy osata, jotta pystyy sähköpostin välityksellä selventämään mitä mekkoon haluaa jos haluaa muutoksia. Värit, kiinnitykset, nauhat, luut, helman pituudet, mitat ynnä muut on hyvä osata.

Ihanuuksia tilatessa olisi hyvä koittaa pitää jalat maassa, jotta mahdollisista pettymyksistä ei kehkeydy maailman loppua. On hölmöä kuvitella saavansa juuri sitä mitä kuvassa näkee, juuri oikeata väriä ja täydellistä istuvuutta. Kuulemieni juttujen mukaan mekoissa on usein ollut 'väärä väri', 'huonosti tehdyt koristukset' tai 'ei niin hyvä istuvuus'.

Omat mekkoni, jotka molemmat tulivat eri paikoista, ovat mielestäni hyviä. Olen tyytyväinen koristeluihin, väreihin ja istuvuuteen. Toinen mekoistani istuu uskomattoman hyvin päälle, kun taas toinen, joka on malliltaankin erilainen istuu hiukan huonommin. Mekot poikkeaa kuvista oikeastaan vain koristeluiden ja vyötärön mitoituksen osalta. Nämä eivät kuitenkaan ole häiritseviä tekijöitä. Kankaiden laatu on todella hyvä. Paksua satiinista kangasta ja ohutta harsomaista tylliä.

On ehkä tilaajasta itsestä kiinni, miten erilainen mekosta kuvaan verrattaessa tulee. Jos itse haluaa mekkoon muutoksia väreihin, malliin tai koristeluihin liittyen, niin ei sillon voi edes odottaa saavansa kuvassa olevaa mekkoa. Istuvuuden kannalta suosittelen itse, että mekko kannattaa tilata nauha kiinnityksellä. Jos sattuu ennen häitä laihtumaan, niin nauhoilla mekosta saadaan kuitenkin 'löysät' pois :)

Toivottavasti tästä postauksesta oli apua :) Laittakaa toki kommenttia jos haluatte vastauksia tarkemmin johonkin asiaan liittyen.