renae-musicnotes.jpg

Kävimme viime perjantaina tapaamassa kanttoria ja sovimme kirkossa soitettavat alku- ja loppumarssit, virren sekä vihkitilaisuuden loppuun tulevan lauluesityksen. Tapaaminen meni oikein hienosti, kanttori oli todella mukava ja hän antoi hyviä vinkkejä ja ehdotuksia.

Alkumarssiksi valitsimme Pachelbelin Canon in D, jonka olin päättänyt jo aikaa sitten. Tässä kanttori säestää uruilla ja ystäväni soittaa klarinettia. Virreksi valitsimme suvivirren, koska halusimme virren joka olisi monelle tuttu, myös lapsille. Tämä virsi käy myös hyvin alkukesään. Loppumarssiksi valitsimme Mendelssohnin häämarssin, joka on varmasti kaikille tuttu ja siitä tulee heti 'hääfiilis' :)

Ennen loppumarssia ystävämme laulaa yläparvelta meille sopivan ja yhdessä valitun laulun. Tämä esitysnumero on vielä kaikille yllätys. Kappaleeksi valitsimme laulun, josta pätkä on myös mukana hääkutsuissa.

Lauantaina oli meillä polttarit... se oli kaikinpuolin aivan mahtava päivä :) Laitan vielä koko päivästä oman jutun hiukan myöhemmin.

Tänään ollaan menossa kukkakauppaan tekemään morsiuskimppu suunnitelma...

kuva