Itse ostin miehelleni lahjakortin tatuointiin, jota hän on suunnitellut jo pitkään. Yksi tatuointi häneltä jo löytyy ja nyt hän pääsee toteuttamaan suunnitelmiaan. Lahja oli pidetty ja ilmeisesti yllätyskin, koska mies ei odottanut minulta kuulemma mitään. Halusin kuitenkin antaa hänellekin oman 'häälahjan'.

Osasin odottaa huomenlahjaa mieheltäni, koska siitä oltiin keskusteltu etukäteen ja hän halusi tietää tarkemmin sen merkitystä. Sitä en kuitenkaan tiennyt mikä lahjani tulisi olemaan ja odotinkin ehkä sitä 'perinteisempää' eli koruja, mutta... mieheni yllättikin minut todella ihanalla lahjalla.

Hän oli ostanut liput Eros Ramazzottin konserttiin, joka on marraskuussa Helsingissä. Näin kyllä konsertin mainoksia tv:ssä, mutta en edes ajatellut, että saisin koskaan miestäni (suuri HIM fani) lähtemään kanssani katsomaan Erosta. Itse olen puolestani suuri Eros fani, ollut jo yli 10 vuotta, ja muutenkin kuuntelen paljon italian- ja espanjankielistä musiikkia. Laura Pausinin konsertissa olen jo käynyt. Liput olivat siis todella onnistunut huomenlahja!

titel.jpg

kuva